Stappenplan

Het eerste contact

U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 06-54915749 of via e-mail info@viscatering-janplat.nl. Wij staan u snel en deskundig persoonlijk te woord of u ontvangt per e-mail de gewenste informatie.

De offerte

Na de inventarisatie van uw wensen, komt Viscatering Jan Plat spoedig met een passende offerte. Wij denken graag met u mee inzake specifieke wensen of mogelijkheden.

De bereiding en het transport

Alle visproducten worden kort voor uw bijeenkomst vers bereid. Met gekoelde wagens worden de gerechten altijd snel en vers op de plaats van bestemming gebracht.

Het 'moment suprême'

Op dit moment wordt de kroon op het werk gezet van alle voorbereidingen die in nauwe samenwerking met u hebben plaatsgevonden. De gasten genieten volop van de feestelijk opgediende visschotels of buffetten. Als direct verantwoordelijke krijgt u vele complimenten.

Nazorg en evaluatie

Na afloop van het evenement of de bijeenkomst neemt Viscatering Jan Plat nog even contact met u op om nog even na te praten of te evalueren. Uiteraard staan wij ook open voor uw opmerkingen en suggesties om het de volgende keer (zo mogelijk) nog beter te doen.